SEZONA: 1

EPIZODA: 41

SADRžAJ

Adrián ne želi otići Carlosu, no Daniel pokušava objasniti dječaku da zasad mora otići s ocem. Pritom mu obeća da će učiniti sve kako bi se vratio majci. Carolina preda sina Carlosu i pokuša samoubojstvo, no Daniel je uspije spasiti. Carlos kaže sucu da traži potpuno skrbništvo nad Adrianom. Olga priznaje Anibalu da će ostati u gradiću jer ima udvarača. Daniel upozorava Elisu da se prestane miješati u njegov odnos s Carolinom jer to neće dobro završiti. Ona mu odgovara da su joj Carolina i Adrian veoma dragi, te da će Carolina veoma patiti kada shvati da ju je ostavio zbog Isabel. Isabel okupi cijelu obitelj Otero kako bi im Sergio rekao za ugrušak u mozgu i operaciju.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.