SEZONA: 1

EPIZODA: 47

SADRžAJ

Magnólia priznaje Ciru da joj godi Tiaova blizina. Antônio kaže Sansãu da je Venturini pokušao ubiti Pupu. Pedro izaziva Magnóliju i sazna da je Pupa predala policiji škakljive dokumente. Helô javi Tiagu da misli da je vidjela Isabelu u Paratyju. Tiago odluči otići u Paraty nakon što je primio poziv odande. Hércules prihvaća Magnólijin savjet i odluči pratiti Luciane. Letícia pokušava pozvati Tiaga na večeru, ali on to ne želi. Tiao želi da mu se Mag povjeri. Aline kaže Marcau da Yara vara muža sa Cirom. Fausto se uplaši kada vidi Hérculesa kako uzima pušku. Hércules ulovi Luciane s Venturinijem. Puca na njih, ali promaši. Luciane odluči napustiti muža. Misael savjetuje kćeri da ne povrijedi Marcaa. Edu se iznenadi kada sazna da Xanaia nikad nije imala dečka. Tiao izbaci Xanaiju iz stana. Letícia pristane na Pedrov prijedlog da imaju civiliziran odnos. Luciane moli Gledsona da je primi k sebi. Letícia kaže Tiau da je Isabela živa.

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.