SEZONA: 3

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Nakon što su svoje romantične kombinacije pokazale Matea u ponedjeljak i Ana-Maria jučer, koja je sportskom romantikom po bodovima trenutno na prvom mjestu, ostaje nam vidjeti kako će se snaći Adriana Brkanac, 24-godišnja medicinska sestra.
Današnja natjecateljica kaže kako voli pratiti trendove, a višak odjeće rado prodaje preko interneta. Adriana je vrlo uzbuđena zbog današnjeg shoppinga, ali je ujedno i u strahu da možda neće pronaći odgovarajuće komade odjeće koji joj se sviđaju. Zbog toga će biti toliko neodlučna da će u jednoj trgovini čak tri puta stornirati račun i zamijeniti odjeću. No kako bi si olakšala kupnju, sa sobom će povesti najbolju prijateljicu Natašu koja će pokušati smiriti situaciju.

Fotografije

Shopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nemoguća misija: Restoran (2011)

    image
    Kulinarski stručnjak Robert Irvine ima 10 000 dolara i 48 sati da pretvori restoran koji propada u novo, zanimljivo i aktualno mjesto. Uz pomoć dekoratera i...
  • Lovac na starine: Restauratori (2018)

    image
    Skilled craftspeople are bringing Drew Pritchard's finds back to life. With demanding customers and high turnover, their hard work turns trash to treasure.
  • Vjenčanica iz snova (2007)

    image
    Brides-to-be from all over America come to Kleinfeld in New York to finally say yes to their wedding dress.
  • Radna akcija (2011)

    image
    Ove porodice životare u trošnim kućama, imaju teške bolesnike, ili žive u objektima koje su oštetile prirodne nepogode. Pomoć im je neophodna, a ova emisija će im...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.