SEZONA: 1

EPIZODA: 160

SADRžAJ

Ranka prebacuju natrag u zatvor. Presretne ga Tomo, od kojega sazna da je Snježana preminula. Tomo posjećuje Ranka u zatvoru te dogovaraju bijeg - Ranko se samoozljeđuje, Profesor radi diverziju na ulici, a Tomo oslobađa Ranka iz vozila hitne pomoći te ga dovodi u Profesorovu garsonijeru. Sonja pomaže Ranku i njegovo stanje se stabilizira. Dominik pretražuje radničko naselje s policijom, tražeći Ranka. Tomo, Ranko i Sonja uspiju se sakriti.
Emina pokušava prihvatiti Snježaninu smrt i govori Vladi za Snježanin mobitel, koji je sakrila u kauč kod Dominika. Emina želi što prije uzeti Snježanin mobitel od Dominika, no Vlado je odgovori od toga.
Edita saznaje za Snježanu smrt te odlazi u bolnicu gdje dozna da se djetetovo stanje pogoršava.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.