SEZONA: 2

EPIZODA: 2 - Lacrime e sangue

SADRžAJ

Era klana Savastano, koji je nekoć nedvojbeno vladao Napuljem, čini se beznadno završena: kum klana Pietro Savastano izgubio je razum iza rešetaka, njegovu suprugu Immu i sina Gennyja upucao je Pietrova vlastita bivša desna ruka Ciro. No Pietrova mentalna bolest samo je smicalica kako bi pobjegao, a kad to učini, pokušat će vratiti ono što je nekad bilo njegovo. U najvećem vakuumu moći u povijesti Camorre mnogi se natječu za nekadašnje Savastanovo kraljevstvo, u prvom redu Ciro „Besmrtnik i njegov bivši suparnik, a sada saveznik, Salvatore Conte.
Povećavajući moć, karizmu i sirovu snagu, Ciro i Conte predsjedaju novoosnovanim, krhkim savezom i ne prežu ni pred čim da nametnu svoju volju, posebno protiv nekolicine koji su ostali vjerni Savastanu i sada žive izolirano i nadaju se Pietrovu uskrsnuću. Nemojmo zaboraviti ni Gennyja za čije se vladavine srušilo carstvo koje je desetljećima izgrađivao naporan rad njegova oca. No on je izbjegao smrt i vratio se na pozornicu. Pietro, Genny, Ciro i Conte: četvorica muškaraca u nasilnoj mreži krvi i ljubavi, mržnje i osvete. Mreži u koju traže pristup jednako okrutni pridošlice.

TRAJANJE: 59 min

Fotografije

GomoraGomoraGomoraGomoraGomoraGomoraGomora

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.