poster

Croatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/Brtonigla

Croatia's Finest (2016)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska
Redatelj: Deni Husta

SEZONA: 1

EPIZODA: 18

SADRžAJ

Na najzapadnijoj točki Hrvatske Dhruova ljestvica oduševljenja doseže najvišu točku. Najbolji okusi su ono što ga očekuje. Carpaccio od junetine i soufle od tartufa oborit će ga s nogu. Grad odlične kuhinje, povijesnih spomenika, prekrasnog mora i chef u sredini da uživa u svemu.
Proizvodnja: Mak Production

Scenarist:
Producent: Tadija Kolovrat
Voditelj: Dhruv Baker

Fotografije

Croatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/BrtoniglaCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Umag/Brtonigla

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.