poster

Kosti

Bones (2005)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 9

SADRžAJ

Doktorica Temperance Brennan (Emily Deschanel) vrhunska je forenzična antropologinja, zaposlena u uglednom institutu Jeffersonian, koju policija i druge snage reda često zovu u pomoć pri onim slučajevima ubojstava u kojima su standardne metode identificiranja žrtava nedovoljne. Naime, Temperanceina specijalnost njezina je nesvakidašnja sposobnost čitanja tragova u žrtvinim izgorenim, uništenim ili teže oštećenim kostima. Brennanova najčešće surađuje sa specijalnim agentom Seeleyem Boothom (David Boreanaz), članom posebnog FBI-jeva tima za istraživanje ubojstava. Kao bivši vojni snajperist, Booth ne vjeruje znanosti i znanstvenicima, nazivajući ih parazitima koji sline nad fizičkim dokazima. Njegov je stav da se ključevi za razrješenje kriminalnih tajni nalaze među živima, svjedocima i osumnjičenima, starom i prokušanom metodom istraživanja i ispitivanja.
Pomalo u raskoraku s modernim svijetom, cinična Temperance se najugodnije osjeća u društvu svojih jednako briljantnih kolega u institutu, među kojima je i njezina najbolja prijateljica Angela Montenegro (Michaela Conlin), autorica jedinstvenog softvera koji trodimenzionalnim prikazima poprišta zločina pomaže njihovom rasvjetljavanju. Uz nju, Temperance najviše povjerenja ima u svoga mladog asistenta Zacka Addyja (Eric Millegan), nekadašnjeg čuda od djeteta, kojemu je jedina prepreka u dovršavanju nekolicine doktorata koje je započeo samo njegov kvocijent inteligencije pravoga genijalca. U najužem timu je i doktor Jack Hodgins (TJ Thyne), stručnjak za insekte i minerale, zaljubljenik u urote. Njihov je šef direktor laboratorija Daniel Goodman (Jonathan Adams), koji njihove usluge posuđuje FBI-u.

Fotografije

KostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKostiKosti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.