SEZONA: 4

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Yannick lebdi između života i smrti pa dr. Behring čini sve što je u njegovoj moći. Kad se sjeti Betty Dewald i njezinih riječi, pada mu na pamet spasonosna ideja. Yannickovi su roditelji posve zdvojni, ali još nisu izgubili svaku nadu. Ava donosi dalekosežnu odluku i ispuni Yannicku najveću želju. Je li to bilo pametno? Ima li nade za Yannicka? Dok se svi bore za njegov život, na odjel je dovezen čudan bračni par Reiniger. Christine i Andreas pate od istih simptoma. Helena u tome vidi medicinski izazov, ali u Hanni to ubrzo pobuđuje sumnju, koja se postupno potvrđuje.

Fotografije

Betty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnoze

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.