SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Alejandra kaže Urielu da sluti da ga je Iker pretukao ili da je poslao nekoga da to učini. Uriel kaže da ne vjeruje Ikeru. Regina kaže da Iker nije baš tako loš. Sergio kaže Isabel da ne zna kad i kako, ali da se zaljubio u nju. Zanima ga želi li biti s njim nakon što se rastane od Anibala. Ona mu odgovori da se ne rastaje, samo je imala neke razmirice s mužem. Kaže mu i da u njemu vidi samo šurjaka. Neutješni Sergio kaže da mu je sve jasno i zamoli je da zaboravi njihov razgovor. Sergio vozi pijan i sudari se s kamionom. Anibal se naljuti kada ugleda Daniela i Isabel u zagrljaju. Isabel ga podsjeti da su u bolnici. Svi se iznenade kada ugledaju ozlijeđenog Sergija. Rodolfo javi obitelji da je živ, ali da treba pričekati iduće sate i pretrage. Daniel osjeća krivnju zbog Sergiove nesreće.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.