SEZONA: 4

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Svi sa strepnjom očekuju Yannickove nalaze. Betty dodjeljuje svojeg sina kao pacijenta vježbenici Avi u nadi da će to pridonijeti njegovu ozdravljenju. Nije mogla naslutiti da će Ava pretjerati sa skrbi. Dr. Behring je našao vremena za posjet bivšoj ženi. Pred njima je težak put. Što se tiče kapetana, Lizzy se oglušila na srce i poslušala razum. Klinička svakodnevica ide svojim tijekom. Za vrijeme radova električar je pretrpio strujni udar i postaje sve veća dijagnostička zagonetka. Zbog kolapsa dovezen je odvjetnik koji nema pametnijeg posla doli tužiti sve oko sebe, pa bila to i klinika. No pritom je napravio račun bez krčmara, odnosno, bez dr. Alexandera von Arnstetta.

Fotografije

Betty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnoze

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.