SEZONA: 1

EPIZODA: 24

SADRžAJ

Olga kaže Isabel da je lagala, da je Anibal nikad nije htio zavesti, da je teško bolesna. Ispriča joj se i zamoli je da ništa ne govori Anibalu. Alejandra i Uriel se zagrle i poljube. Carolina kaže Isabel da Daniel više ne želi voditi ljubav s njom. Ona sluti da je njemu druga u mislima. Amador kaže Anibalu da Carlos traži više novca za pilanu kako bi uništio njegovu obitelj. Carlos naredi Victoru da učini nešto kako bi Daniel doživio tešku nesreću. Sergio kaže Danielu da je zaljubljen u jednu ženu, a to nije Teresa. Daniel mu kaže da se nije trebao zaručiti ako mu je ta ljubav uzvraćena. Isabel sazna da je jedan radnik pilane ozlijeđen te moli Mariju da joj kaže o komu je riječ. Carlos pokuša silovati Isabel. Daniel dolazi i udari ga. Daniel kaže Isabel ne bi smjela sama šetati šumom.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.