SADRžAJ

Hajdukov pomladak odnosno Bili tići, kako ih vole mediji nazivati, nedavno su se vratili s međunarodnog natjecanja gdje su pobijedili glasoviti Inter. Od generacije 2006. zasigurno ćemo doživjeti još mnogo ugodnih iznenađenja jer im se predviđa blistava budućnost. Kako uspijevaju biti dobri na terenu, ali i u školi te koje im je savjete dao bivši Hajdukovac Ivan Perišić otkrili su za IN magazin.
Laura Šapić jedna je od najuspješnijih mladih jahačica u daljinskom jahanju. Njezine sjajne rezultate primijetili su arapski treneri koji su je pozvali da sudjeluje na najprestižnijem natjecanju u Emiratima. Na ovogodišnjoj pustinjskoj utrci startalo je 270 jahača, a njih čak 150 nije uspjelo stići do cilja. Bila je to jedna od najtežih utrka na svijetu, a intervju s talentiranom jahačicom pogledajte u IN magazinu.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema toplo hladnu salatu.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Politique

    image
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • TV replika

    image
    Kontakt emisija koja obrađuje najznačajnije društveno-političke teme. Naglasak je stavljen na kontakt s gledateljima od kojih se želi čuti njihovo razmišljanje o...
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.