SEZONA: 3

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Irena Vasilj, Kristina Kršić, Sanja Grabovac, Tamara Hadžić i Ana Marija Babić, pobjednice prve sezone popularnog modnog showa, već se mogu pohvaliti osvojenom titulom "Shopping kraljice", a u novom tjednu ćemo saznati koja od njih je najbolja od najboljih. Treći tjedan ove sezone otvara Irena Vasilj, 41-godišnja profesorica likovne kulture, koja će u shopping krenuti sa svekrvom Vlatkom Vazdar Dražović, 59-godišnjom umjetnicom s kojom u slobodno vrijeme izrađuje nakit.
Kojom će temom Robert Sever "zapapriti" nadolazeći tjedan, kako će se snaći već iskusne shopping kraljice u novom izazovu i koja od njih će zapečatiti svoju titulu, ne propustite pogledati danas.

Fotografije

Shopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljicaShopping kraljica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zarada na nekretninama (2013)

    image
    Agenti za prodaju nekretnina, bračni par Tarek i Christina El Moussa kupuju stare kuće u južnoj Kaliforniji, renoviraju ih i prodaju, nadajući se ostvariti...
  • Mali ljudi, veliki svijet (2006)

    image
    Serija prati šesteročlanu obitelj patuljastog rasta.
  • Lovac na starine (2011)

    image
    Meet modern-day treasure hunter Drew Pritchard. With demanding customers, high turnover, and one of the biggest decorative salvage yards in the UK, Drew is...
  • No Demo Reno (2021)

    image
    Jennifer Todryk, know as The Rambling Redhead on Instagram, redesigns homes for homeowners without any major demolition.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.