SADRžAJ

Nakon središnje informativne emisije RTL Danas, RTL prikazuje novi dnevni istraživački magazin. "Potraga" dolazi kao kruna rada informativnog programa RTL-a, nakon što smo više nego uspješno našim formatima RTL Vijesti, RTL Danas i RTL Direkt pokrili dnevni program. "Potraga" se emitira svakog radnog dana, što znači da će gledatelji čak pet puta tjedno imati priliku vidjeti punokrvno istraživačko novinarstvo na djelu.
Koncept "Potrage" je vrlo jednostavan - jedan slučaj, jedna priča obrađena iz svih kutova sa svim potrebnim informacijama, dokumentima i sugovornicima. Bavit ćemo se svim bitnim životnim pitanjima, zastupat ćemo interese naših gledatelja i biti na njihovoj strani u borbi za njihova prava s institucijama, istraživat ćemo korupciju i kriminal, otkrivati sve ono za što bi netko želio da padne u zaborav ili da ostane neotkriveno. U tmurnoj svakodnevici pokazat ćemo i one koje s pravom možemo nazvati našim herojima, kazao je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa i urednik novog istraživačkog magazina.
Novi format dodatno će osnažiti informativni program RTL-a i učvrstiti njegovu poziciju na samom vrhu domaćeg televizijskog etera. Budite uz RTL u potrazi za istinom, svakog radnog dana nakon RTL Danas.

Fotografije

PotragaPotragaPotragaPotraga

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.