SADRžAJ

U drugoj epizodi junaci serije susreću se sa svojim novim životom.
Prvo jutro na Vojnoj akademiji svako od njih preživljava na svoj način, a svi zajedno ostavljaju tragove svog detinjstva iza sebe. Strogost ambijenta i težina obaveza menja ih u jednom danu.
Zimče (Tijana Pečenčić), Ris (Radovan Vujović), Klisura (Ivan Mihailović), Stošić (Bojan Perić), Džaković (Branko Janković), Šašvari (Dragana Dabović), Roksi (Jelisaveta Orašanin) jesu zanimljivi i jedinstveni kao pojedinci, ali ujedno stvaraju jedan kolektivni lik kadeta početnika. I pojedinačne ličnosti, kao i grupa, odlikuju se jedinstvenim šarmom mladosti i specifičnim humornim situacijama. Uslediće i susret sa roditeljima, koji su se okupili da ih vide u uniformi i da ih pozdrave... Biće mnogo iznenađenja i neočekivanih obrta, kako za roditelje, tako i za kadete...
U ostalim ulogama: Ljubomir Bandović, Branislav Lečić, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, Olga Odalović, Voja Brajović, Ivana Mihić, Dara Džokić, Mladen Nelević, Feđa Stojanović, Olivera Viktorović, Vlasta Velisavljević, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović i dr.
Pisac scenarija: Gordan Mihić

Fotografije

Vojna akademijaVojna akademijaVojna akademijaVojna akademijaVojna akademija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.