SEZONA: 1

EPIZODA: 23

SADRžAJ

Letícia se iznenadi kada čuje da je Pedro pomogao njezinoj mami kad je imala problema s ocem. Tiao naredi Valdiru da istraži Isabelu. Pedro potvrdi inspektoru da nikada nije bio u vezi sa Suzanom. Flávia i Zelito pokušavaju uvjeriti Isabelu da se ne miješa u istragu o atentatu. Élio i Olavo pokušavaju pobiti Vitórijin iskaz. Tiana i Ana Lu optužuju Vitóriju za Pedrovo uhićenje. Ciro brani ženu. Inspektora zaintrigira nesreća u kojoj je Vitٌória pregazila Marcosa. Pedro sazna da je pritvorenik koji je s njime u ćeliji nekada poslovao s Faustom. Helô ne dopuštaju da posjeti Pedra, pa mu ona ostavlja poruku. Ciro pokušava podmititi Marcaa da ne bi prijavio Vitóriju. Ana Lu odlazi u policiju i pokazuje Vitórijine bolnice, liječnike i lijekove koje je uzimala. Isabela pristane dati iskaz kojim tereti Venturinija. Élio je snima. Tajanstveni vozač pokušava pregaziti Isabelu.

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.