poster

Croatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski Kotar

CROATIA'S FINEST (2016)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska
Redatelj: Deni Husta

SEZONA: 1

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Jednom davno putopisac je napisao - nigdje nema takvog mjesta na kojem na tako malo prostora možete naći toliko zanimljivih stvari, poput Gorskog kotara. U gotovo alpskom okruženju, gdje šuma čini 63% površine, Dhruv otkriva mnoge njemu nepoznate stvari, poput ribolova na mušicu i delicija od medvjeda. Jedinstveno okruženje Dhruvu daje potpuno novi osjećaj hrvatske raznolikosti. Naravno, Dhruv uzima najbolje od Gorskog kotara i priprema izvrsna jela od divlje svinje i divlje pastrve.
Proizvodnja: Mak Production

Scenarist:
Producent: Tadija Kolovrat
Voditelj: Dhruv Baker

Fotografije

Croatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski KotarCroatia's Finest - Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju - Gorski Kotar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.