SEZONA: 1

EPIZODA: 22

SADRžAJ

Tiago ne želi razočarati Letíciju, pa prihvati izlazak s njom. Isabela kaže Zelitu da se našla s Tiagom. Letícia se prisjeća kako joj je Tiago pomogao kad je doznala za leukemiju. Pedro govori Ani Lu da je predao policiji fascikl koji tereti Cira. Magnólia uvjerava Vitóriju da je Ciro voli. Tiao je bezobrazan prema Eduu. Njegovoj djevojci Sofiji je neugodno i odlazi iz njihova stana. Tiao naredi Ramiru da otkrije tko su Sofijini roditelji. Pedro govori svoje sumnje Helô. Tiao se poveseli kada čuje da su Pedra uhitili. Ana Lu javlja Pedru da ga pokušavaju optužiti za atentat na Fausta. Ramiro savjetuje Tiau da ne podcjenjuje Mag. Vitória želi svjedočiti protiv Pedra. Luciane brani Pedra. Salete dobiva potporu za svoju kandidaturu od cijele četvrti. Cito i Vitória dolaze u policiju. Ona svjedoči protiv Pedra. Pedro predaje Helô ključ sefa u Faustovom uredu.

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.