SADRŽAJ

Magazinska emisija "Exkluziv’"kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane!
"Exkluziv’"je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.
RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, u potpuno novom ruhu! Koncept emisije ostaje isti - zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene!
Nova ekipa već intenzivno radi na uzbudljivim temama koje će gledatelje prikovati uz male ekrane novog "Exkluziva", koji ovaj vikend kreće na RTL-u!

Fotografije

Exkluziv
PREPORUKE

Dr. Oz (2009)

Danas
image
Pratite savjete omiljenog američkog doktora i razgovore s gostima o temama vezanim uz zdravlje, seks, krizu srednjih godina, odrastanje tinejdžera, borbu spolova,...

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

nedjelja
image
U emisiji pod nazivom Romano Bolković - 1 na 1 poznatomu će novinaru gosti biti ugledni hrvatski političari. U jednostavnoj formi intervjua, po kojima je Romano...
TOP LISTE

Prijavi se