SADRžAJ

Magazinska emisija "Exkluziv’"kao jedan od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija, vraća se na male ekrane!
"Exkluziv’"je obilježio jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.
RTL je odlučio osvježiti i vratiti na male ekrane jedan od najgledanijih magazinskih formata, u potpuno novom ruhu! Koncept emisije ostaje isti - zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene!
Nova ekipa već intenzivno radi na uzbudljivim temama koje će gledatelje prikovati uz male ekrane novog "Exkluziva", koji ovaj vikend kreće na RTL-u!

Fotografije

Exkluziv

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • U svom filmu (2017)

    image
    Tončica Čeljuska će pokazati da iza svakoga uspjeha stoji osoba koja se držala svog filma. Gosti u emisiji bit će uspješni pojedinci - poslovni ljudi,...
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Da pređemo na ti

    image
  • 5x5

    image
    Emisija u kojoj donosimo pet razgovora s pet zanimljivih sugovornika o koji traju svaki po 5 minuta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.