poster

Romano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RH

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Sa Zinom Kalay Kleitman, veleposlanicom Izraela u Republici Hrvatskoj, razgovaramo o presudnim pitanjima na Bliskom istoku, o bilateralnim odnosima Hrvatske i Izraela te o rastućem antisemitizmu u Europi.
Perspektive razvoja Irana kao regionalne sile te Iran kao šiitska velesila prva je tema. Govorimo o tome je li vođena pogrešna politika Zapada u Iraku i Siriji; zatim o Hezbolahu kao stalnoj prijetnji Izraelu; odnosima Izraela i Rusije te o Trumpovoj politici na Bliskom istoku i pitanju otvaranja veleposlanstava u Jeruzalemu; geopolitičkoj situaciji bliskoistočne regije; odnosima sa Saudijskom Arabijom; sukobu Katara i zaljevskih zemalja; odnosu s Palestincima; Erdoganovoj politici spram Putina; odnosu Izraela i Egipta te Arapskom proljeću.

Fotografije

Romano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RHRomano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RHRomano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RHRomano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RHRomano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RHRomano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RHRomano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RHRomano Bolković - 1 na 1: Zina Kalay Kleitman, veleposlanica Izraela u RH

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • L'Entretien de l'intelligence économique

    image
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Belve

    image
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.