poster

Čuvarice ognjišta

HOME FIRES 2 (2015)

drama, ratni, komedija | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Robert Quinn

SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

U drugoj sezoni izvrsne britanske serije Home Fires veze, prijateljstva i odanost bit će na kušnji kao nikad prije. Godina je 1940., njemačka vojska napreduje i Britanija se priprema za vrlo realnu mogućnost invazije. Ženama koje su ostale doma odvojenost od njihovih muškaraca postaje još teža kad se iznad njih na nebu počne voditi Bitka za Britaniju i počnu padati prve bombe.
U vrhunskoj produkciji u kombinaciji sa snažnim i dirljivim životnim pričama, u ovoj novoj sezoni hvalevrijedne članice Ženskog instituta Great Paxforda otkrit će unutarnju snagu i novu slobodu u kriznim vremenima koja će im zauvijek promijeniti život.
----------
Lipanj 1940. Britaniji prijeti invazija. Približava se Bitka za Britaniju, a seljani Great Paxforda žive u atmosferi straha i međusobnog sumnjičenja. Pat se sprijatelji s češkim vojnikom koji je stacioniran u blizini, ali njezina radost nezavisnosti od Boba traje kratko.
U međuvremenu se Laura mora suočiti s posljedicom veze s Richardom Bowersom, a veza Spencera i Claire doživi neočekivan zaplet. Sarah primi šokantne vijesti o Adamu, ali tugu nadjača nešto što se dogodilo Frances. U međuvremenu Alison postigne dogovor s policijom.

Fotografije

Čuvarice ognjištaČuvarice ognjištaČuvarice ognjištaČuvarice ognjištaČuvarice ognjištaČuvarice ognjištaČuvarice ognjišta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.