SEZONA: 1

EPIZODA: 137

SADRžAJ

Kako bi vidio Mašu, Tomo traži Blaževu pomoć. U međuvremenu, Edita poziva Blaža na zabavu što čuje Tomo i sukobi se s njom. Ponovno ju odbacuje i Edita shvaća da je zbog Ranka izgubila sve u životu.
Ranko preko Štefa sazna za Andriju te preko svojih veza iskopa sve o njegovoj sramotnoj karijeri. On ponudi Andriji dogovor da mu pomogne u pranju novca, tako da Vlado ne zna. Andrija pristane.
Andrija skriva prave motive od Goge i praveći se velikodušnim, lažno se miri s ocem. Uzima njegov novac i nagovara Gogu na zajednički život, dok paralelno prevari Vladu i iskoristi njegov račun za mutnu Rankovu transakciju.
Potresen zbog Rusova ubojstva, Ranko pokazuje krhku stranu pred Editom te joj po prvi puta dopusti da ga zagrli.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.