SEZONA: 1

EPIZODA: 134

SADRžAJ

Ranko je u šoku nakon što je vidio Snježanu - živu. On joj govori kako mu je drago što je živa, no ona ga na to ošamari. Dominik Ranku daje do znanja da će se odsad stvari raditi kako on kaže.
Inspekcija je Vladi zatvorila kafić. Vlado traži pomoć od Andrije, s kojim se u međuvremenu sprijateljio, no ne otkriva mu da je i sam uprljao ruke tijekom ilegalne transakcije novca sa Štefom.
Na Brankino oduševljenje, Blaž dovodi Mašu kod sebe. No, Maša je ćudljiva, što zabrine Branku pa odluči da njih dvije nazovu Tomu. I dok Tomo obuzet emocijama na telefon priča s Mašom, Rus ga onesvijesti i pobjegne.
Na putu k Ranku, Rus sretne Gogu te se oprosti od nje. Potom dolazi u Tominu kuću gdje ga dočeka Ranko s pištoljem. Ranko se sprema ubiti Rusa.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektiv gurman (2015)

    image
    SFPD detective Maggie and gourmet detective Henry banter and solve murders somehow related to cooking.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.