SEZONA: 3

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Betty se opire mjerama štednje na odjelu, što dodatno opterećuje njezinu vezu s Janom. Svi na odjelu pitaju se čije će se mjesto ukinuti. Dr. Mira Köttner iznenada gđi Puhl predlaže rješenje problema. Sad je jasno i tko će doći na čelo Karlove klinike. Vjenčanje iz visokog društva u ahenskoj katedrali stvara prometni zastoj u gradu, ali i dovodi pacijente u Karlovu kliniku. To su svatovi, plemićki par Freja i Birger Magnussen. Trudna Freja onesvijestila se zbog već dijagnosticirane slabokrvnosti, ali ispostavi se da je i zaražena virusom. Dovezen je i Martin Langmark. On se bavi trčanjem sa zaprekama i slomio je metatarzalnu kost. Zbog strke na odjelu dr. Mira Köttner previdi daljnje simptome, što Martina dovodi u opasnost, a Miru u nevolju pred dr. Behringom.

Fotografije

Betty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnoze

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.