SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Nakon svađe Daniel govori radnicima da pođu kućama jer ne želi ugroziti njihove živote radi spasa pilane. No, Lucas i Andrés odgovore da će ostati uz njega.
Aníbal kaže Danielu da mu je žao jer je odveo pilanu u propast, našto mu on odgovori da ne mora glumatati jer je jasno da likuje zbog svega. Alba prigovara Aníbalu da Sergio štiti Isabel, te da zato ona može činiti što ju je volja. Arturo otkrije Amparo da pomaže u Albinom projektu jer joj je Alba pomogla da prikrije nalaze pretraga. Kaže joj da je shvatio da je popila tablete te da prepoznaje njezine simptome. No, ona mu odvrati da ne može ništa dokazati i pokuša ga ucijeniti prijeteći mu će svi saznati kakav je on zapravo. Sergio kaže ocu da je otvorio kliniku kako bi pomogao siromašnim ljudima, a ne radi zarade, zanimajući se zašto je otac podupro Albin projekt. Aníbal kaže Olgi da napusti San Juan del Valle.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.