SEZONA: 1

EPIZODA: 43

SADRžAJ

Mila vraća Šestanu prsten i odbija njegovu prosidbu. Vraćaju se poslu, iako se niti jednom od njih više ne radi. Matko pokazuje Ljubičinoj sestri, novoj tajnici Tončici, njezin stol i ured. Tončica govori Tomi kako posao nije jedini razlog zbog kojeg je došla u Zagreb - želi pronaći Ljubičinog ubojicu. Tomo se sledi. Joža i Leo razgovaraju o Katrini i Leovom planu da ju prevari. Nevenka i Šmit ponovno idu u podrum provjeriti zadnji put da li netko doista živi dolje ili ne. Mila dolazi doma i nalazi Zoranovu poruku. Tomo prizna Matku da su on i Tončica završili zajedno u krevetu noć prije. Leo se pozdravlja s Katarinom jer odlazi iz Zagreba. Ivana i dečki idu na Markov sprovod. Katarina prizna Joži da ga je namjeravala napustiti, no da ju Leo nije htio povesti sa sobom. Joža joj priznaje da je znao za nju i Lea. Ivana razmišlja da uzme podstanara kako bi lakše plaćala račune. Šmitu dozlogrdi Aleksandrino konstantno provociranje i sazove kolegij. Katarina posjećuje Lea u njegovom stanu i shvaća tko je on zapravo.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.