SEZONA: 1

EPIZODA: 41

SADRžAJ

Ivana šokirano gleda u Markovo mrtvo tijelo koje leži na tlu. Nevenka je rekla Sunčici da će Vesna sigurno umrijeti i da je to pitanje dana. Sunčica je gleda u nevjerici, a zatim brizne u plač. Bolničari odnose Markovo mrtvo tijelo. Ivana ne zna kako će reći dečkima da im je tata umro. Vesna govori Dinku da lijek Kodamin nije uspio i da neće još dugo. Dinko pokušava ostati hrabar, no ne može suspregnuti suze. Vesna ga moli da ju odvede iz bolnice što prije, jer ne želi tu umrijeti. Joža sazna da Leo ima niz počinjenih krivičnih djela. Ivana krivi sebe za Markovu smrt. Misli da bi još uvijek bio živ da je potpisala ugovor o prodaji kuće. Inspektor pritišće Matka i sumnjiči ga da je povezan i s Markovom smrću. Šmit je ljut zbog astronomskog telefonskog računa koji je njegov odjel dobio zbog razgovora s Amerikom. Inzistira da se sazna tko je to zvao. Matko moli Macanovića da mu da alibi pred inspektorom Blaževićem, i kaže da je u vrijeme Ljubičine smrti bio s njima na večeri. Katarina odluči pomoći Leu te odlazi u banku i podiže sav novac sa svojeg deviznog računa. Ivana shrvana i sva u suzama govori dečkima da je tata otišao na nebo i da će ih uvijek voljeti i paziti. Zoran izvodi Milu na večeru.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.