SEZONA: 1

EPIZODA: 128

SADRžAJ

Profesor je jako nervozan oko susreta sa sinom i to na Andrijin rođendan. Potraži podršku kod Edite, ali ona je toliko obuzeta svojim problemima da ga na koncu teško uvrijedi. Profesor nakon toga doživi napad panike i srčanu epizodu te završi na Hitnoj i zakasni Andriji na dogovor. I dok Jasna tješi očajnog Profesora, Andrija u romantičnim okolnostima upozna Gogu. Među njima se odmah stvori privlačnost, a njihov spoj završi poljupcem.
Rus otkriva Ranku da je Sonja trudna, a Ranko zaključuje da je dijete pravno njegovo, jer su on i Sonja još uvijek u braku.
Sonja posjećuje Tomu u zatvoru, oboje su očajni, ne znaju kako zaustaviti Ranka. Sonja, u strahu za sve njih, ali i za svoje dijete, odlazi kod ginekologinje ne bi li saznala gdje je Snježana, koja jedina može utjecati na Ranka.
Tomo saznaje da ga ne puštaju iz pritvora jer je Dom podigao tužbu. Branka posjećuje staru Ravnateljicu Doma, u nadi da će pomoći Tomi.
Štef isplaćuje Blaženku, a njihov susret vidi Dina koja ga pita što se događa. Štef je na mukama što reći.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.