SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Vesna se trudi ostati hrabra i ne pokazivati shrvanost koju osjeća spoznajom da se bolest vratila. Nevenki se srce slama, no prognozira Vesni tek nekoliko tjedana života. Matko daje Tomi zadatak da pronađe novu tajnicu. Anton se u pola noći išulja iz Tamarinog stana, jer se ne može pošteno naspavati u njezinoj maloj sobi i krevetu. Jurica zove Andrijanu van. Marko krivi Ivanu za svoju suspenziju pred isključenje. Dinko zahvaljuje Sunčici na svemu što je učinila za njega i Vesnu. Joži prijatelj iz policije javlja informacije o Leu. Andrijana i Jurica ostaju kod nje i počinju se strastveno ljubiti. Jurica u trenutku strasti obeća Andrijani da će joj pisati sve zadaće, testove, lektire, samo ako spava s njim. Andrijana zadovoljno pristane. Matko posjećuje Slavena u garaži. Marka pretuku Tomo i radnici, pronalazi ga Ivana, on odbije njezinu pomoć i odlazi se demonstrativno pomokriti na Bebićeve kabele za struju.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.