Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Njegovani nokti ideal su svake žene, a uz to su i pokazatelj dobrog zdravlja. Boje laka, tehnike uređivanje te oblici noktiju mijenjaju se svake godine. Što je ove godine u trendu, kako spriječiti listanje noktiju tijekom zimskih mjeseci i možemo li se riješiti zanoktica te koje su holivudske zvijezde opsjednute manikurom istražila je ekipa IN magazina.
Grupa Magazin nedavno se vratila s velike američke turneje. Kakva iskustva donose iz daleke Amerike te kako zvuči nova pjesma zvučnog imena 'Titanik' članovi ove grupe otkrili su za IN magazin.
U gledateljima omiljenoj rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal pripremat će njoke na sicilijanski.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Karte na stol

    image
    Talk show Gorana Flaudera. Emisija s jednim gostom otvara najprovokativnije teme osječke i hrvatske svakodnevice.
  • Ni crno ni belo

    image
  • Gost dana

    image
    Gosti dana.
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.