poster

Srpska ekonomija

Srpska ekonomija

informativni | Srbija

SADRžAJ

Inovacije, investicije, digitalizacija, fiskalna konsolidacija i razvoj bankarskog sektora samo su deo tema razmatranih na ovogodišnjem, jubilarnom ekonomskom forumu na Kopaoniku. Predstavnici političke, ekonomske i akademske zajednice imali su priliku da debatuju o tome šta je potrebno uraditi kako bi srpska privreda ubrzala svoj rast.
Na 25. po redu ekonomskom forumu na Kopaoniku analizirani su rezultati postignuti na polju ekonomije u prethodnoj godini. Diskutovalo se o modelima i izazovima koji se tiču nacionalnog privrednog rasta, kao i značaju regionalne ekonomske integracije i saradnje. Zajedno sa predstavnicima biznis sektora iz država okruženja, srpski privrednici su razgovarali o potencijalima i mogućnostima za ostvarenje poslovnih ideja, kao i zajedničkim nastupima na trećim tržištima.
O aktuelnim pitanjima iz sveta ekonomije na nacionalnom, regionalnom i evropskom nivou, o ekonomskom izazovima Srbije na putu ka Evropskoj uniji i daljem razvoju domaće ekonomije za emisiju Srpska ekonomija govore predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i predsednik Fiskalnog saveta Srbije Pavle Petrović.

Fotografije

Srpska ekonomija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ri puls

    image
  • Infotop BH

    image
    Najvažnije vesti iz Bosne i Hercegovine, regiona i sveta...
  • arte Journal (1998)

    image
    Tägliche Nachrichtensendung des deutsch-französischen Kulturkanals Arte, die das aktuelle Tagesgeschehen aufbereitet und dabei versucht, die klassische Trennung...
  • Jutarnji program

    image
    Jutarnji program.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.