SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - It's Gonna Get Worse

SADRžAJ

Bradford gomila lijekove kako bi preživio pandemiju, dok je Bruce sagradio bunker od školskih autobusa kako bi preživio totalni nuklearni rat.
U osmoj epizodi otkrivamo jedinstvene živote trojice prosječnih Amerikanaca koji su nas pozvali u svoj dom kako bi nam pokazali kako se pripremaju za kraj svijeta kakav poznajemo. Psihijatar iz San Diega Bradford Frank skladišti lijekove nadajući se da će preživjeti pandemiju. Otac i suprug pun ljubavi, Jeremy, (prezime ne otkrivamo po njegovu zahtjevu) predviđa katastrofalnu naftnu krizu i priprema svoj kamionet da vozi na alternativne tvari. Bruce Beach izgradio je bunker od starih školskih autobusa kako bi preživio nuklearni rat.

Fotografije

Pripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji dan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.