SEZONA: 1

EPIZODA: 117

SADRžAJ

Sonja uviđa da više ne može skrivati da je trudna. Njen i Jasnin razgovor prekida Tomo, no ona mu ipak odluči prešutjeti trudnoću. U razgovoru s Tomom, Sonja saznaje da ju Tomo nije prevario s Helenom te da su izgubili bitku za Mašu.
Tomo saznaje da je Ranko Editin sin, a Edita ne zna kako reći Tomi i Ranku da imaju zajedničkog oca. Ranko je uvjeren da je on jedini Leskovarov nasljednik, a od člana obitelji Leskovar dobiva verziju „prošlosti po kojoj je Edita bila prava zlikovka.
Ranko ponudi Branki posao sluškinje u njegovoj vili, što ona odlučno odbija. Tomo i Branka dobivaju poziv da hitno dođu u Dom.
Vlado je u depresiji nakon Emininog odlaska pa poduzetna Goga preuzima inicijativu u kafiću.
Dina i Goga u kafiću rade humanitarnu akciju za Štefa. Kad ljudi s gađenjem odbiju pomoći „bolesnom Štefu, Goga im zaprijeti da će im Štef povisiti stanarinu. Dina je zadovoljna ishodom humanitarne akcije, dok je Štef polaskan, ali i užasnut kad shvati da je zaradio na izmišljenoj bolesti.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.