SADRžAJ

Emisija kojoj se veruje, nastaviće da beleži pojedinačne ljudske sudbine i priče koje su priče svih nas, slika naše stvarnosti, koordinata u kojima živimo, slika našeg društva, (ne)funkcionisanja institucija.
Autorka i novinarka Tatjana Vojtehovski istražuje i donosi nove priče, hrabro i bez zadrške iznosi činjenice o temama koje su zbog svoje težine ostavljene po strani ili se o njima nije smelo govoriti. Priča sa ljudima koji su voljni da otvore dušu, ispričaju istinu, ma kakva ona bila - teška, opora, strahovita. U otvorenom razgovoru dotaći će se tema koje interesuju javnost, posebno jer o njima govore akteri i svedoci. Čućemo iskrene i otvorene priče, svedočanstva o događajima, ispričana emotivno, lično proživljena.

Fotografije

Život pričaŽivot pričaŽivot pričaŽivot priča

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Roundtable (2017)

    image
    A discussion programme with an edge. Broadcast out of London and presented by David Foster, it's about bringing people to the table, listening to every opinion,...
  • Quante storie (2016)

    image
  • Maischberger (2000)

    image
    Each show features one, sometimes two guests in a face to face talk at a table setting.
  • Ridikül

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.