SEZONA: 1

EPIZODA: 31

SADRžAJ

Dok Matko gleda fotografije sebe i polugole Ljubice, u sobu mu ulazi Nevenka. Matko panično ugura slike u kuvertu i skriva ih ispod madraca. Mila prepričava Kreši svoju životnu priču o zaljubljenosti u dvojicu muškarca. Anton i Tamara završavaju u krevetu. Marina i Sunčica se svađaju, što čuje Dinko te ih pokuša pomiriti. Tamara se budi kod Antona u stanu, no ne nalazi ga. Nevenka i Ivana se dogovaraju za kavu. Anton dolazi u svoj stan, noseći doručak Tamari, no ne nalazi ju. Matko pokazuje Tomi kuvertu u kojoj je nejgova i Ljubičina slika, te mu govori kako će kad-tad doznati tko ga ucjenjuje. Šestan otkriva Kristini da pokreće svoje dnevne novine i nudi joj mjesto urednice. Tomo uspije nagovoriti Matka da njemu prepusti otkrivanje ucjenjivača. Nevenka nagovara Ivanu da preskoče kavu i odu umjesto toga u kupovinu. Anton i Tamara shvate da su se miomišli i da niti jedan od njih nije namjeravao otići bez pozdrava. Tomu kamatari pritišću i traže da im što prije vrati novac.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.