SEZONA: 1

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Buran početak novog dana u Karlovoj klinici. Zbog dva hitna slučaja Betty, Lizzy i Talula imaju pune ruke posla. Dok Betty i Lewandowski primaju privlačnu Barbaru Rehmann (Lilia Lehner) kod koje se sumnja na moždani udar, dr. von Arnstett (Claudia Hiersche) i Lizzy obrađuju bračni par sportaša Nadju i Paula nakon teške biciklističke nesreće. Dr. Behring, kojemu se Lewandowski obraća za savjet u vezi s pacijenticom Rehmann, reagira neobično grubo i u potpunosti je prepušta specijalizantu. Kad ona pretrpi teški anafilaktički šok, Behring zna sve o njezinu nepodnošenju lijekova. Prije nego što Betty otkrije njihovu povezanost, suočena je s posljedicama svojeg noćnog chatanja na platformi za spojeve. Turbo35 alias Andreas Dorfler (Carsten Strauch) pojavljuje se s ružom na pragu sestrinske sobe, ali nije Bettyn tip. Lizzy ovaj put ne može uskočiti. Osim što je s dr. von Arnstett zaokupljena parom sportaša, Paul joj još postavlja pitanje o osobnoj savjesti. Kako bi Lizzy odlučila? Da Paul riskira kompliciranu operaciju od koje ga dr. von Arnstett odgovara ili da se pomiri s mogućom paraplegijom?

Fotografije

Betty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnozeBetty i njezine dijagnoze

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.