SEZONA: 1

EPIZODA: 104

SADRžAJ

Kako bi se osvetio Heleni, Marcus socijalnoj radnici govori sve najgore o njoj. Nakon niza svjedočanstava, socijalna radnica odlučuje da Maša odlazi u Dom. Tomo je u šoku i fizički se sukobljava s pripadnicima policije, jer ne želi da socijalna služba odvede Mašu. Naposljetku, Tomo popušta te ima bolan rastanak s Mašom. Helena saznaje da je Maša završila u Domu i za to krivi Ranka.
Nakon što je Gogi izletjelo da su Dina i Branka „podijelile Blaža, Dina suočava Blaža.
Branka zamoli Jasnu da Maši sašije haljinu za princezu. No, ubrzo sazna da je Maša završila u Domu. Tomo i Branka prisjećaju se trenutka kad su ih kao male razdvojili.
Edita je šokirana viješću da je Maša odvedena u Dom. Moli Sonju da čuva svoju bebu.
Goga provodi vrijeme u kafiću, listajući oglasnik i tražeći posao. Istovremeno, daje Emini ideju kako privući više gostiju - pjesmom.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.