SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Vene i arterije našeg planeta njegove su rijeke. Divlje u planinama i spore u ravnicama, te modre grane života presijecaju Zemlju hirovito poput zmija. Na teritoriju Rusije ima više od 2 milijuna rijeka. Ukupno su duge više od 12 milijuna kilometara. Na njihove obale tisućljećima su se naseljavali ljudi. Odražavajući se u njihovim prozirnim vodama, razvijale su se i propadale civilizacije. Rijeke su bile poveznice između kultura i zemalja. One odišu poviješću, legendama, predajama i tajnama.
Proizvodnja: EMG

Fotografije

Velike ruske rijeke: LenaVelike ruske rijeke: LenaVelike ruske rijeke: LenaVelike ruske rijeke: LenaVelike ruske rijeke: Lena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Länderspiegel (1969)

    image
    Wöchentliches Fernsehmagazin, das sich mit aktuellen Ereignissen und Entwicklungen aus den Bundesländern beschäftigt.
  • Dalmatinski kalendar

    image
    Što se događalo na području Dalmacije kroz davnu prošlost, pogledajte u emisiji "Dalmatinski kalendar"!
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Paleta

    image
    "Paleta" je emisija Radio-televizije Vojvodine. U pitanju je izbor iz sadržaja koje pripremaju redakcije Televizije na jezicima nacionalnih zajednica. Da bismo se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.