SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - FIRST RESPONDERS

SADRžAJ

"Spacijalna postrojba" je akcijska serija koja prati odred specijalnih operativaca koji riskiraju život na tajnim zadacima diljem svijeta, dok su njihove žene u domovini i čuvaju tajne svojih muževa. Jonas Blane vodi ekipu na terenske zadatke te uzima pod svoje okrilje novaka Boba Gerhardta. U ekipi su Jonas, pukovnik Tom Ryan, Mack Gerhardt, Charles Grey, Hector Willliams i Bob Brown, sve odreda vrsni vojnici, koje povezuje jedinstven bratski osjećaj jer se u opasnim situacijama mogu osloniti jedni na druge. Jonasova žena Molly glavna je tješiteljica i savjetodavka suprugama koje se bore sa strahom i nesigurnošću koju osjećaju dok su njihovi muževi odsutni.

1. epizoda:

Dok su njihovi muževi na tajnoj i opasnoj dužnosti gdje sprečavaju otmicu aviona, žene protuterorističke jedinice SAD-a podupiru jedne druge u domovini.
Tiffy Gerhardt u gradskoj knjižari kupuje darove kako bi mogla reći da ih je njezin muž kupio njihovoj kćeri dok je bio na putu. Tiffy kaže u trgovini da je Mack u St. Louisu na poslovnom putu, a on je zapravo u Afganistanu s ekipom.

Fotografije

Jedinica 01Jedinica 02Jedinica 03Jedinica 04Jedinica 05Jedinica 06Jedinica 07

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.