poster

Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju

Croatia's Finest (2016)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska
Redatelj: Deni Husta

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

U jednom od najstarijih i najljepših hrvatskih gradova, Šibeniku, Dhruv započinje svoju avanturu ovim dijelom Dalmacije. Šibenik, jedno od najvažnijih mjesta hrvatske povijesti, prepun svjetske kulturne baštine, jedinstveno je mjesto okruženo utvrdama i mediteranskim vrtovima. Djelić raja na zemlji. Dhruv posjećuje i maleni otok Prvić, poznat po najvećem hrvatskom izumitelju Faustu Vrančiću, ali i po tradicionalnoj pripremi sardine. Što započne u ljepoti, treba i završiti tako, a idealne za to su upravo ljepote Nacionalnog parka Krka.
Proizvodnja: Mak Production

Scenarist:
Producent: Tadija Kolovrat
Voditelj: Dhruv Baker

Fotografije

Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavljuDhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavljuDhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavljuDhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavljuDhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavljuDhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavljuDhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavljuDhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.