poster

Medici, gospodari Firence

Medici: Masters of Florence (2016)

ratni, drama, povijesni, romantika, triler, biografski, misterija | Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U gradskom poglavarstvu Albizzi optužuje Cosima da želi autokratski upravljati gradom te započinje suđenje. U palači Medicijevih raspravljaju o tome što im je činiti. Lorenzo predlaže da uzvrate punom snagom. Cosimo iz zatvora moli groficu da pokuša podmititi članove gradskog poglavarstva kako bi glasali u njegovu korist. U međuvremenu, Pietro traži dokaze koji bi oslobodili njegovog oca optužbe za lihvarenje, ali se situacija dodatno pogoršava kada Albizzi naloži Cosimovim čuvarima da truju njegovu hranu. Zatim se pred Firencom pojavljuje vojska na čelu s Lorenzom. On i vođa plaćenika Sforza prijete da će zapaliti grad ako ne oslobode Cosima. Cosimo saznaje što se događa i spreman je žrtvovati svoj život kako njegova obitelj ne bi izgubila Firencu. No, grofica, suprotno njegovim željama, pregovara o njegovom progonstvu umjesto pogubljenja, a u zamjenu za povlačenje vojske.

Fotografije

Medici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari Firence

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.