poster

Medici, gospodari Firence

Medici: Masters of Florence (2016)

ratni, drama, povijesni, romantika, triler, biografski, misterija | Italija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Obitelj Medici bježi na selo kako bi izbjegla zarazu, no Marco ostaje u Firenci kako bi istražio obitelj Coronu, za koju se čini da je bila umiješana u Giovannijevu smrt. Ubrzo nakon što provali u njihovu kuću i ustanovi da su svi pomrli od kuge, Marco ugleda neke ljude kako rastavljaju kupolu. Albizzi je uspio okrenuti građane protiv Cosima i njegovih planova, optužujući ga za lihvarenje. Kad Cosimo sazna što se događa, odluči se vratiti u Firencu iako se njegova majka Piccarda zarazila kugom. Cosimo uspijeva sačuvati konstrukciju kupole, pretvorivši katedralu u vojnu bolnicu. U međuvremenu umire Piccarda, ali i Lucrezijino dijete. K tome, Albizzi nalazi izgovor da uhite Cosima i izvodi ga pred sud.

Fotografije

Medici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari FirenceMedici, gospodari Firence

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.