SADRžAJ

U ovonedeljnom izdanju emisije Bunt gosti u studiju su članovi grupe The Valley. Osim prilike da ovaj subotički sastav bolje upoznate, čućete i njihovu muziku uživo na našoj bini.
U novom izdanju Bunta upoznaćete i mladi bend Šajzerbiterlemon. U pitanju je trio koji svira garažni pank rok, a u Buntu saznajte na čemu sve trenutno rade.
Smoke'n'Soul su predstavili album u vinilnom izdanju, a uradili su i novi spot za pesmu Round The Corner, koji premijerno gledamo u Buntu.
Predstavićemo vam i novi spot kruševačkog benda Džon Vejn.
Ova emisija ispunjena je i mnogim najavama predstojećih koncerata, te ćemo i ovaj put biti vaš vodič kroz muzičku scenu, a gledaoce, kao i uvek, očekuju brojna iznenađenja.
Autor emisije: Branka GlavonjićNovinari: Katarina Vujović, Milica Marković, Igor GimbošReditelji: Miodrag Kolarić, Jovan Bačkulja

Fotografije

Bunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The ValleyBunt: The Valley

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Muzički program SMS CHAT

    image
    Pošaljite nam SMS-om vaše želje, čestitke i pozdrave.
  • Big Tunes!

    image
    Classic anthems or new dancefloor smashes. As long as they're big tunes, we're playing them all right now!
  • Videonoč

    image
    V okviru Videonoči si boste lahko ogledali široko ponudbo slovenskih glasbenih videospotov vseh zvrsti. Z njimi noč ne bo tako dolga.
  • MTV World Stage

    image
    Ovo je vaša prilika da vidite najveće umjetnike uživo na koncertu bez napuštanja udobnosti svog kauča.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.