EPIZODA: 3

SADRŽAJ

Martha Visser daje besplatne zagrljaje slučajnim prolaznicima u Haagu. To je doza pozitive za njih, ali i za nju. U potrazi za vlastitim mirom i srećom ostavila je supruga i dvoje djece iako među svima još uvijek traje ljubav.
Jack Barma je bio dječak kada je uspio izbjeći pokolj u svom selu u Gvineji Bisau. Spasio ga je vojnik s portugalskih Azora, posvojio ga i poslao kući, na prekrasno otočje u Atlantiku. No, sam nikada nije stigao kući iz Afrike, poginuo je samo nekoliko dana prije no što je trebao krenuti k svojima. Jack Barma u Ponta Delgadi našao je novi dom.
Manuela Santana živi u Lisabonu i voli nogomet. Ljubav je počela u mladosti, ali se pretvorila u opsesiju kada je njezin suprug, nogometaš NK Benfica, umro.

Fotografije

City Folk 2017. Best of - Haag, Ponta Delgada, Lisabon
PREPORUKE
 • Kej-Si na tajnom zadatku (2015)

  danas
  image
  An outspoken and confident technology wiz and skilled black belt discovers that both her parents are spies and expect her to follow in their footsteps.
 • 911 (2018)

  danas
  image
  Dramska serija koja istražuje živote i karijere policajaca, bolničara i vatrogasaca, ljudi koji prvi dolaze na mjesta nesreće i riskiraju svoje živote kako bi...
 • Pomorska ophodnja (2007)

  danas
  image
  U početku prve sezone upoznajemo se s tajanstvenim Brighton otokom i smrću biologa te trovanjem vode smrtonosnim toksinom. Kršenje zakona, poput ilegalnog lova...
 • Zamorčići (2012)

  danas
  image
  When 14-year-old Leo's mom Tasha Dooley marries billionaire inventor Donald Davenport, he moves up in the world, but neither he nor his mom in their wildest...
TOP LISTE

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.