SEZONA: 1

EPIZODA: 95

SADRžAJ

Dok Sonja i Tomo vode Mašu u vrtić, zaskoči ih Rankov plaćenik. Tomo, u želji da zaštiti Sonju i Mašu, ulazi u fizički obračun s njim, ne znajući da se Rus pobrinuo za svjedoke.
Dina dolazi kod Branke na frizuru, otvara se i povjerava u vezi svog razvoda i afere s Blažem. Branki je teško to slušati, ali nehotično joj da savjet da bude s njim.
Emina i Vlado nailaze na sve više problema u kafiću - od nedostatka radne snage pa do prijetvornih dobavljača.
Goga odlazi moliti Štefa da vrati Profesora na posao, ali, ponukana Štefovim napasnim ponašanjem, na kraju i sama da otkaz.
Profesor pronalazi ugovor koji je Edita potpisala sa Rankom i šokira se onime što vidi.
Helena, po Rankovu naputku, odlazi Tomi i nudi mu sporazumni razvod. Ona uvjerava Tomu da se promijenila i da dolazi kod njega čista srca.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektiv gurman (2015)

    image
    SFPD detective Maggie and gourmet detective Henry banter and solve murders somehow related to cooking.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.