SEZONA: 1

EPIZODA: 26

SADRžAJ

Slaven laže Matku da ide na fakultet. Zoran iznenadi Krešu odlukom da je Brezovo savršena lokacija za Palisade. Sunčica posjećuje Vesnu u bolnici. Slaven je loše volje nakon što je vidio Kristinu s Tomom. Dinko moli zatečenu Sunčicu da više ne dolazi Vesni u posjet. Marina i Danijel su na kavi. Atmosfera je napeta. Marko nalazi letak za projekt "Palisada". Nevenka i Šmit razgovaraju o jučerašnjem izlasku. Jurica ogorčeno reagira na Marinino odbijanje. Sunčicu jako pogađa Vesnina sudbina. Slaven i Kristina se svađaju. Marko kreće tući Ivanu, no pojavljuje se Zoran.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.