Ocjena korisnika: 10/10
(4 glasa)

SEZONA: 3

EPIZODA: 3 - MJESEČEV PRSTEN (2)

SADRžAJ

U Bertijevom kafiću Dudo, Dida i Berti analiziraju aspekte poslovne operacije zvane "Mjesečev prsten". Zaključuju da je akcija propala i da treba ući u novu - sa šahovskim kompletima. I dok Neno ima nerješivih ljubavnih problema s kolegicom na glumačkom tečaju, Ines, Marko i Ruža i dalje su u svađi. Ona uporno odbija obavljati kućanske poslove, sileći Marka da se snalazi kako zna i umije. Kad jednog dana na adresu Kosmičkih stigne policijska obavijest da je Ruža privedena, to će izbezumiti sve članove obitelji. No sve će se vrlo brzo razjasniti, jer je privedena žena koja je ukrala Ruži torbicu s dokumentima. Taj događaj će malo stišati strasti u kući, jer uskoro treba proslaviti i njihovu 40. godišnjicu braka.

Fotografije

Odmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio si

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.