SEZONA: 1

EPIZODA: 30

SADRžAJ

Faruk doznaje da njegov brat Fikret upustio s Ademom u nelegalan posao i odluči otkriti kakve su točno Ademove namjere. Esma doznaje da ju je muž varao. Spetljao se s Ademovom majkom i Adem je njegov sin. Odlučuje se suočiti s njom i spoznaje da je njezin brak bio velika laž. U međuvremenu Adem priznaje Surejinoj najboljom prijateljici Dilari da je Farukov polubrat. Dilara jedva čeka otkriti tu tajnu Sureji, ali traži da to ostane među njima i da ne kaže Faruku.

Fotografije

Istanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjestaIstanbulska nevjesta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.