SEZONA: 1

EPIZODA: 88

SADRžAJ

Ranko je pušten iz zatvora zbog veza s Dominikom, koji je izvršio pritisak na Hrvoja. Hrvoje uništava sve dokaze protiv Ranka i ponovno izdaje Tomu, što čuje Helena koja ga ucjenjuje. Želi da joj Hrvoje omogući susret s Mašom, koja je kod Branke.
Milan po izlasku iz zatvora odlazi vidjeti svoju obitelj, ali u "svojoj" kući zatekne Štefa. Odlazi Tomi i tamo susretne Sonju. Nakon potresnog razgovora s kćerkom koju je ranio, dolazi mu bijesna Jasna koja mu prijeti da im se više ne približava. Očajni i odbačeni Milan, ostavljen i ponižen spava pod mostom.
Tomo tješi Sonju nakon bolnog susreta s ocem i odlazi kod Branke po Mašu, ne znajući da Helena, u dogovoru s ucijenjenim Hrvojem, već u Brankinoj kući sprema bijeg s djetetom. Izdajnik Hrvoje uspije zaustaviti Tomu.
Helena nagovara Mašu da ide s njom, no u bijegu ju spriječi nenadani povratak Branke. Edita u vilu prima i Vladu i Eminu po njihovu povratku iz Zagreba.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.