poster

Tuđi život

Paramparça (2014)


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 2

EPIZODA: 38

SADRžAJ

Harun poludi kada sazna da je Džihan osoba s kojom je Ajše u vezi. Zbog toga odlazi u hotel u kojem odsjedaju Ajše i Džihan. Džihan je u šoku kada saznaje da je osoba koju je Ajše predstavljala i tretirala kao svoga starijega brata zapravo Harun. Džihan povjeruje da je sve to zamka u koju je upao i da je Ajše dio nje.
Harun i gospođa Mahide također misle da je riječ o zamci. Vjeruju da je Džihan iskoristio Ajše kako bi isplanirao svoju osvetu Harunu. Harun i gospođa Mahide nastoje uvjeriti Ajše da izbaci Džihana iz svoga života. Ajše se nalazi između dvije vatre.
Dilara saznaje da joj je majka u lošem zdravstvenom stanju i žurno odlazi u Ameriku. Harun saznaje da Dilara nije kod kuće i ne želi dopustiti da njegov sin Demir Alaz ostane u vili. Jedino rješenje koje pronalazi jest otmica djeteta. S druge strane, Džihan više ne zna kako da se nosi sa svime što mu se događa. Posve se slomi kada pronalazi Ozana u bolnici za duševne poremećaje.

Fotografije

Tuđi životTuđi životTuđi životTuđi životTuđi život 01Tuđi život 02Tuđi životTuđi život 04Tuđi život 05Tuđi život 06Tuđi život 07Tuđi život 08Tuđi život 09Tuđi život 10Tuđi život 11Tuđi život 12Tuđi život 13Tuđi život 14Tuđi život 15Tuđi život 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.